Politika varstva osebnih podatkov

S poslanim povpraševanjem/naročilom omogočate podjetju Bine Rogelj s.p., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovani osebni podatke bodo obdelani v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV

Vaši osebni podatki so potrebni,, da se lahko izdela naročen artikel. Vaše ime, priimek, e-naslov in telefonska številka so potrebni, da se lahko  pošlje artikel in v primeru, da pride do nejasnosti, tudi pokliče.. Na vaš e-naslov se vam pošlje predračun za artikel.
Po opravljeni storitvi se potrebuje vaš naslov za računovodske storitve, pošiljanje paketka z računom in/ali pošiljanje vaših produktov.​
E – novičk se ne pošilja.

NAMEN

Osebne podatke se zbira v skladu z namenom, za katerega ste jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov se ne uporabi za druge namene.

PRAVNA PODLAGA

Osebne podatke se zbira na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke se uporablja izključno za namen, zaradi katerega ste  podatke posredovali.​

SHRANJEVANJE PODATKOV

​Osebne podatke, ki ste nam posredovali, se hrani do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja se hrani v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebnih podatkov se ne posreduje tretjim osebam in se jih ne razkriva javno, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, npr. Pošti Slovenije, ki opravlja storitve pošiljanja naročenih izdelkov. Osebnih podatkov se ne posreduje v tretjo državo ali organizacijo.​

VAŠE PRAVICE

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.​
Kadarkoli lahko zahtevate izpis, urejanje ali izbris vseh podatkov, ki se jih skrbno hrani samo za potrebe izvedbe naročila. Vaše podatke se hrani najmanj 5 let. Vaših podatkov se ne posreduje drugim podjetjem.

​Uradna oseba Bine Rogelj, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@rika123dojenje.com.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Bine Rogelj, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@rika123dojenje.com.

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Velja od 23.09.2018